Over de makers

Het lesprogramma Cyber Aware is ontwikkeld door:

ROC Friese Poort

ROC Friese Poort heeft expertise op het gebied van cyber awareness en cyber security. ROC Friese Poort verzorgt voor circa 14.000 studenten beroepsonderwijs voor jongeren en volwassenen. Ook verzorgt ROC Friese Poort opleidingen en trainingen. ROC Friese Poort is penvoerder van de samenwerkings-constructie CEV ICT & Cyber.

Bekijk de website van ROC Friese Poort

IT Performance House

IT Performance House heeft expertise op het gebied van cyber awareness en cyber security. De ITPH Academy is opgericht door de Stichting IT Performance House. De activiteiten van de ITPH Academy zijn er op gericht om de huidige “skills gap” tussen vraag en aanbod op de ICT markt te overbruggen.

Bekijk de website van ITPH Academy

Thorbecke Academie

De Thorbecke Academie is onderdeel van NHL Hogeschool en heeft een lectoraat Cybersafety dat onderzoek doet naar de vraag hoe veiligheidsproblemen in de digitale omgeving effectief kunnen worden aangepakt. Daarbij houdt het lectoraat zich bezig met het ontwikkelen van methoden om trends in cybersafety te monitoren.

Bekijk de website van het lectoraat Cybersafety

IT Academy-Noord-Nederland

IT Academy Noord-Nederland is onderdeel van Hanzehogeschool Groningen. De IT Academy is de IT-opleider voor professionals en zet zich in voor een krachtige ICT-sector in Noord-Nederland. IT Academy Noord-Nederland verzorgt verschillende security (awareness) opleidingen voor professionals en is vanuit de Hanzehogeschool betrokken bij het project Cyber Security Noord-Nederland.

Bekijk de website van IT Academy-Noord-Nederland

Human Talent Group

Human Talent Group ontwikkelt blended leerprogramma’s voor onderwijs, bedrijven en overheden. In deze blended leerprogramma’s biedt Human Talent Group een optimale mix van online instrumenten (e-learning) en/of offline interventies (training, workshop, event, inspiratiebijeenkomst etc.)

Bekijk de website van Human Talent Group